Mer än bara en brottmålsbyrå

Lewis Langley & Partners rekryterar ny Paralegal/Receptionsansvarig

Är du tillmötesgående, serviceminded och lyhörd? Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete och är van att ge god service? Tycker du om att hålla många bollar i luften samtidigt och är intresserad av brottmål och annan humanjuridik? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Om oss

Lewis Langley & Partners är en brottmålsbyrå som också arbetar med familjerätt, socialrätt och migrationsrätt. Våra klienter befinner sig ofta i utsatta och svåra livssituationer och vi gör vårt yttersta för att med kvalitet, service och professionalitet hjälpa dem att på bästa sätt lösa sina juridiska problem. Vi sitter i fina lokaler centralt vid Hötorget.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill vara vår röst och ansikte utåt och bistå våra jurister med såväl administrativa som juridiska arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter blir många och varierande och vi ser gärna att du uppskattar just det. Tjänsten är ett vikariat på 1,5 år med tänkt tillträde i september efter överenskommelse. För rätt person finns dock stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning efter vikariatets slut.

Om dig

Vi ser gärna att du har en avslutad utbildning som paralegal eller att du har arbetat som administratör tidigare, antingen på advokatbyrå eller domstol. Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du uttrycker dig mycket väl i svenska och engelska, såväl i tal som skrift och du är engagerad och serviceorienterad. Vi ser också gärna att du har lätt för att samarbeta, är positiv och prestigelös och kan avlasta där det behövs.

Välkommen med din ansökan till carolina.borzsei@lewislaw.se senast 18 augusti. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vi tar gärna emot ansökningar så fort som möjligt.

08-411 36 06