Mer än bara en brottmålsbyrå

Lewis Langley & Partners rekryterar paralegal

Är du vår nya Paralegal?

Är du engagerad, ansvarstagande och noggrann? Har du tidigare erfarenhet av juridiskt administrativt arbete och är van att ge god service? Tycker du om att hålla många bollar i luften samtidigt och är intresserad av migrationsrätt och annan humanjuridik? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Om oss och vad vi erbjuder

Lewis Langley & Partners är en brottmålsbyrå som också arbetar med familjerätt, socialrätt och migrationsrätt. Våra klienter befinner sig ofta i utsatta och svåra livssituationer och vi gör vårt yttersta för att med kvalitet, service och professionalitet hjälpa dem att på bästa sätt lösa sina juridiska problem. Vi sitter i fina lokaler centralt vid Hötorget.

Vi söker dig som vill arbeta främst med migrationsrätt med särskild inriktning på tillståndsärenden. Du kommer också till viss del att bistå våra jurister med administrativa arbetsuppgifter inom ramen för den allmänna administrationen på advokatbyrån. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.

Om dig och vad vi söker

Vi söker dig som har en avslutad utbildning som paralegal och/eller med erfarenhet av administrativt arbete från advokatbyrå, domstol eller Migrationsverket. Då tjänsten främst är inriktad på biträde i migrationsrättsliga ärenden, vill vi att du har ett starkt intresse för migrationsrätt och ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom rättsområdet.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad, har lätt för att samarbeta men även förmåga att kunna arbeta självständigt. Du uttrycker dig mycket väl i svenska och engelska, såväl i tal som skrift och du är engagerad, serviceorienterad och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Behärskar du något annat språk än svenska och engelska är detta meriterande

Om ansökningsförfarandet

Din ansökan, innehållande ett personligt brev, CV, betyg från paralegalutbildningen och andra intyg eller handlingar du önskar åberopa, skickar du till paralegal Diana Karatas Agirman, diana.agirman@lewislaw.se. Skriv ”Ansökan Paralegal” i ämnesraden.

Tillträde sker 1 juni 2022 eller enligt överenskommelse. Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt och senast 6 maj då intervjuer sker löpande.

08-411 36 06