Mer än bara en brottmålsbyrå

Lewis & Partners erbjuder praktik under hösten 2017

Lewis & Partners erbjuder praktik under tio veckor för juriststudenter under första delen av höstterminen 2017 med start i slutet av augusti enligt överenskommelse. Praktikplatsen riktar sig främst till dig som skriver examensarbete men även i övrigt då vi tar emot ansökningar från studenter på termin 7 och framåt.

Som praktikant hos Lewis & Partners kommer du få bistå advokaterna och juristerna i det dagliga arbetet med rättsutredningar, upprätta utkast till inlagor, skrivelser och överklaganden till domstolar och myndigheter. Du kommer också få möjlighet att följa med advokaterna och juristerna på förhandlingar i domstol och på möten med klienter.

Vi söker dig som har ett stort intresse för våra rättsområden och som har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan skall innehålla ett personligt brev, CV, betygsutdrag och eventuella övriga handlingar du vill åberopa. Ansökan behöver inkomma senast den 31 maj 2017.

Eventuella frågor om praktik samt ansökan skickas till advokat Rebecka Lewis, rebecka.lewis@lewislaw.se Ange ”Praktik” i ämnesraden.

08-411 36 06