Mer än bara en brottmålsbyrå

Lewis & Partners förstärker verksamheten med ytterligare en biträdande jurist

Är du jurist med erfarenhet från domstol, advokatbyrå eller liknande? Brinner du för brottmål men vill även kunna behärska andra rättsområden som klienterna berörs av? Har du ett intresse för den enskilda människan och engagemanget, uthålligheten och styrkan som krävs för att hantera utmanande juridiska frågeställningar och klienter i utsatta situationer? Då är vi advokatbyrån för dig.

Lewis & Partners är mer än bara en brottmålsbyrå. Vi erbjuder en möjlighet att arbeta med varierande rättsområden som migrationsrätt, familjerätt, socialrätt, civilrätt och europarätt och självfallet även brottmål. Vi erbjuder på sikt en möjlighet till specialisering inom de områden som du brinner mest för. Vi erbjuder också de fördelar som följer av att vara en del av en mindre advokatbyrå där vi tar ett stort utbildningsansvar för våra biträdande jurister.

Vår verksamhet kräver att du är väl förtrogen med förfarandet i domstol och att du inom en snar framtid har förmåga att arbeta självständigt med egna klienter och ärenden. Vi ser därför gärna att du har genomfört notarietjänstgöring eller har tidigare erfarenhet av arbete vid advokatbyrå eller liknande.

Vi fäster mycket stor vikt vid personlig lämplighet och ditt engagemang och din drivkraft att hjälpa människor i utsatta situationer. Är du flexibel, villig att lära och utvecklas och en juridisk problemlösare som gillar att arbeta i ett högt tempo är du troligen den vi söker.

Din ansökan, innehållande ett personligt brev, CV, betyg från juristlinjen och andra handlingar du önskar åberopa, skickar du till advokat Anna Dahlbom, anna.dahlbom@lewislaw.se. Skriv ”Ansökan biträdande jurist” i ämnesraden.

Tillträde enligt överenskommelse i februari 2017. Vi ser fram emot att få din ansökan snarast och senast 2 december 2016 då intervjuer sker löpande.

08-411 36 06